Прескочи към главното съдържание на страницата

Конгреси


Втора педиатрична среща „С грижа за децата“

Текст A
  • х-л Аква Парадайз Ризорт, Несебър
    -
    Организатор:

    Катедра Педиатрия на МУ-София и Фондация „Знанието дарява живот“

    https://bit.ly/3u74Wqi

По инициатива на Катедра Педиатрия на МУ - София, съвместно с Фондация „Знанието дарява живот“ в периода 7-10 октомври 2021 г., в х-л Аква Парадайз Ризорт, ще се проведе Втора педиатрична среща „С грижа за децата“.
Целта на научната среща е да събере на едно място водещите специалисти в различните области на детското здравеопазване. Добрите практики и мултидисциплинарния подход в педиатрията ще са водещия акцент на форума.
Научната програма на срещата, включва пленарни лекции, научни сесии, сателитни симпозиуми и представяне на клинични случаи.
Конференцията е насочена към общопрактикуващи лекари, педиатри, специализанти и докторанти по педиатрия, фармацевти и специалисти по здравни грижи.
Провеждането на научния форум ще бъде изцяло съобразено с развитието на епидемиологичната обстановка в страната и при стриктно спазване на правилата и процедурите за безопасност и превенция на COVID-19. В съответствие със ситуацията към датата на провеждане, при необходимост, срещата ще се проведе в хибриден вариант.
Очакваме във форума да вземат участие над 300 медицински специалисти.