Конференция MedicRON 2023

Скъпи приятели и колеги,

Щастливи сме, че за поредна година имаме удоволствието да ви поканим на предстоящата конференция MedicRON Rheumatology & Oncology & Neurology 2023, която ще се проведе в периода 30 ноември-3 декември 2023 г., в Гранд Хотел Пловдив.
Тази година ще бъде по-специална, тъй като заедно ще отбележим първия юбилей на конференцията. За тези 10 години MedicRON се утвърди като ежегодно събитие, чиято мисия е да обедини усилията на специалисти в областите Ревматология, Онкология и Неврология от цялата страна, да посрещне интереса и нуждите от нови знания на своите участници и да подпомогне подобряването на практиката в бъдеще.
Подготвили сме интригуваща и разнообразна програма с актуални теми, която да даде възможност за споделяне на идеи, решения и опит, а водещите медицински компании ще предложат нови технологични и фармацевтични достижения. Вярваме, че тази комбинация от практически прогрес и научно усъвършенстване е възможна чрез обединени общи усилия. Ще се радваме да Ви посрещнем отново в Пловдив и заедно да отбележим юбилейната конференция!

 

Регистрационни такси

до 7 септември 2023 г.
320 лв. – ранна такса
135 лв. – такса за медицински сестри

след 07 септември 2023 г./на място
380 лв. – късна такса
135 лв. – такса за медицински сестри

Дата

30 ноември 2023 - 03 декември 2023
ИЗТЕКЛО

Часова зона

  • Timezone: America/New_York
  • Дата: 03 декември 2023

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Страница на събитието

ЛОКАЦИЯ

гранд хотел Пловдив, гр. Пловдив