VI Национален конгрес на БДДХ

Тази година Българското дружество по дерматологична хирургия (БДДХ) ще посрещне своите гости отново през март в Grand Hotel Millenium / Shakespeare Hall.

Организация се стреми с всяка изминала година да провокира вниманието на специалисти от сферата на дерматологията, дерматологичната хирургия, онкохирургията, онкодерматологията, пластичната хирургия и фармакологията, бъдещи такива и всички интересуващи се и в научен аспект от открития, свързани  и отнасящи се към най-ценния фактор в здравеопазването – качеството на живот на пациентите.

В програмата са заложени интересни дилеми, касаещи екзогенно инициираната/лекарствена нитрозогенеза в контекста на онкофармакогенезата на рака на кожата.

Обменът, който бихме искали да постигнем между лектори и присъстващи, е от изключително значение и приветстваме всички да бъдат не просто слушатели, а и активни участници, и критици по време на конференцията. Пълноценният диалог и обективната критика остават и тази година водещото мото, целящо постигането на бъдещи оптимални решения.

Присъединете се към нас и бъдете част от нас!

Очакваме Ви!

 

За повече информация:

www.bulsds.com

 

Програма на конференцията:

https://bulsds.com/wp-content/uploads/2024/02/program-2024-final-01.pdf

 

С уважение:

 

Българско дружество по дерматологична хирургия (БДДХ):

Проф. д-р Георги Чернев

 

Дата

16 март 2024
ИЗТЕКЛО

Часова зона

  • Timezone: America/New_York
  • Дата: 16 март 2024

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

ПРОГРАМА

ЛОКАЦИЯ

гранд хотел Милениум, гр. София

ОРГАНИЗАТОР

Българско дружество по дерматологична хирургия
Phone
0885 5888 424
Email
georgi_tchernev@yahoo.de
Website
http://www.bulsds.com