ехокардиография

XXVIII Световен конгрес по ехокардиография и мултимодална образна диагностика

За втори път България има честта да бъде домакин на едно от най-големите и значими събития в областта на ехокардиографията и мултимодалната образна диагностика от световен мащаб.

Конгресната програма е в три дни с обучителни сегменти, водени от световни експерти в областта на ехокардиографията. Ще бъдат включени изследвания с ядрено-магнитен резонанс и компютърна томография на сърце, тъй като вече в нашата практика прилагаме мултимодална образна диагностика, а не само ехокардиография.
Очакваме над 1000 участници от цял свят присъствено и виртуално. Убедени сме, че XXVIII Конгрес ще създаде възможност за взаимодействие и обмяна на опит между водещи учени и изследователи, приятели и колеги. Това е шанс да опресните знанията си и да изследвате иновациите в ехокардиографията и мултимодална образна диагностика.

Събитието ще бъде придружено от изложба на водещи компании в индустрията, като ще бъдат разгледани най-новите технологии.

Ще дадем поле за изява на младите специалисти да представят оригинални резюмета на интересни изследвания и доклади за казуси, които да бъдат обсъдени по време на постерните сесии.

Дата

29 септември 2023 - 01 октомври 2023
ИЗТЕКЛО

Часова зона

  • Timezone: America/New_York
  • Дата: 01 октомври 2023

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ

Страница на събитието

ЛОКАЦИЯ

гранд хотел Милениум, гр. София

ОРГАНИЗАТОР

Асоциацията по сърдечно съдова образна диагностика