Ден на кандидат-студента и Ден на отворените врати на 24 февруари

142
ГОДИНА: / БРОЙ:

Медицински университет-Пловдив организира Ден на кандидат-студента на 24 февруари, събота, от 11 часа в първа аудитория на Аудиторния комплекс на бул. „В. Априлов“ 15 А. Председателите на изпитните комисии по биология, химия, етика, скулптиране, социална медицина и здравен мениджмънт, както и председателят на техническата комисия и екипът на кампания 2024 ще представят детайлна информация за целия процес на кандидатстване.

За да могат представителите на университета да отговорят на максимален брой въпроси, срещата ще се проведе в хибриден формат. Тези, които ще се присъединят онлайн, е необходимо да инсталират Zoom Meetings и да се включат с линк:
https://zoom.us/j/95384241245?pwd=TFFCNUM2cFpENTVSQS9PMzd2Qllrdz09.

Броят на онлайн участниците е ограничен до 500 клиента. Въпроси могат да се изпращат предварително на e-mail: ksk@mu-plovdiv.bg.

Веднага след приключване на срещата започва Денят на отворените врати. Гимназисти и родители ще могат да разгледат част от учебната база на МУ-Пловдив, водени от преподаватели и служители.
В сградата на Университетския информационен център се намира книжарницата, откъдето желаещите ще могат да закупят помагала и справочници.


ЕтикетиМУ-Пловдив
Сподели: