Започнете своето пътуване за отслабване в Болница ВИТА

360
ГОДИНА: / БРОЙ:

Свалете средно 10-15% от телесното си тегло за около 16 седмици с програмата Allurion, която вече се предлага в България от екипа на Болница ВИТА. Продуктът „балон за отслабване“ се използва за лечение на затлъстяването в над 80 страни по света. Над 100 000 мъже и жени с болестно затлъстяване са спечелили битката с килограмите, а методът продължава да дава дългосрочни устойчиви резултати.

В Центъра по метаболична и бариатрична хирургия на ВИТА от близо 10 години се предлага хирургично лечение на болестното затлъстяване, което успешно лекува десетки пациенти годишно. Новата балонна терапия постига желаното отслабване без операция, ендоскопия или анестезия, което я прави иновативна и желана от хиляди пациенти по света.

Лечението започна с 20-минутна процедура по поставяне на балона в стомаха. Пациентът трябва да погълне малка капсула, която съдържа балона Allurion. Към тази капсула е прикрепен много тънък катетър, който лекарят ще използва, за да напълни балона с течност. Ще бъдат направени две рентгенови снимки: една, след като капсулата достигне стомаха, и друга – след като балонът се напълни. Тогава се премахва катетърът и започва пътуването за отслабване!

По време на процеса се предоставя устройство за проследяване на здравето Allurion, което се свързва с мобилното приложение за следене на постигнатите резултати в реално време.

Тъй като балонът заема място в стомаха, апетитът намалява драстично. Пациентът получава мултидисциплинарна подкрепа по време на лечението, включително и консултация относно хранителния режим в дългосрочен план.

След около 16 седмици балонът се изпуска естествено и се елиминира през храносмилателната система.

Клиничните проучвания показват, че до 95% от средната загуба на тегло може да се поддържа в продължение на 1 година след отстраняване на балона от тялото. Това е безопасно лечебно решение, което ще Ви позволи да развиете нови хранителни навици до края на живота си, да се научите да се храните на по-малки порции, като така избегнете класическия йо-йо ефект на диетите.

За да проверите дали отговаряте на условията за това лечение първо трябва да изчислите своя Индекс на телесно тегло (ИТМ).

След това можете да запишете час за безплатна консултация с екипа на Болница ВИТА, за да научите повече за иновативното лечение и ползите от него, свързани с вашето здраве.

 

 

Сподели: