Безплатни детски консултации в Токуда за 1 юни

1576
ГОДИНА: / БРОЙ:

Клиниката по Педиатрия в Токуда Болница, гр. София организира безплатни консултации по случай Деня на детето – 1 юни. Специалисти от различни педиатрични специалности ще преглеждат безвъзмездно малчуганите, които имат оплаквания или ако родителите желаят да доведат децата си профилактично.

Направления не са необходими, нужно е предварително записване на тел.: 02/403 4948.

Родителите на деца с установени проблеми е желателно да носят медицинската документация, с която разполагат. Областите, в които ще се провеждат прегледите, са: детска пулмология, детска ревматология, детска гастроентерология, детска алергология, детска ендокринология, обща педиатрия.

В допълнение безплатни прегледи за деца ще има и в кабинетите по Дентална медицина на МБАЛ “Токуда”. Записването за тях се осъществява на тел. 02/403 4933.

Клиниката по Педиатрия в Токуда Болница, гр. София работи денонощно, като приема деца от цялата страна. Основните предимства на клиниката са наличието на специалисти от почти всички подспециалности, спешна помощ, денонощна образна диагностика и клинична лаборатория, с които разполага като част от болницата. В Многопрофилния детски център “Токуда” се извършват прегледи на специалисти от 18 различни педиатрични подспециалности.

Клиниката и детският център ще работят с нормално работно време и през летните месеци, като детското здраве остава приоритетна за болницата област.

Сподели:

Свързани статии

  • Няма свързани статии...