CICABIO MAINS: ДЕРМАТОЛОГИЧНА ИНОВАЦИЯ ОТ BIODERMA ЗА УВРЕДЕНА КОЖА НА РЪЦЕТЕ

383
ГОДИНА: / БРОЙ:

РЕШЕНИЕ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ С КОЖАТА, ПРЕДИЗВИКАНИ ОТ ЧЕСТАТА ХИГИЕНА НА РЪЦЕТЕ

Създаден следвайки екобиологичните принципи на NAOS, новият Cicabio Mains от BIODERMA е специално формулиран за увредени и раздразнени ръце с напуквания и микрофисури. Иновативната грижа с ефект “втора кожа” съчетава за първи път незабавно облекчение и защита с дълготрайно възстановяващо действие.

Увредената кожа на ръцете е стадий на сухота на кожата на ръцете, в който състоянието й е значително влошено. Всеки може да бъде засегнат, както жени, така и мъже, на всяка възраст. Макар и широко разпространен, този проблем често се пренебрегва.

Редица фактори повлияват негативно състоянието на ръцете: често почистване у дома с препарати и с незащитени ръце, ръчен труд, определени екстремни климатични условия (студ, вятър), хронично или алергично кожно заболяване, а в настоящия глобален контекст и учестената хигиена на ръцете и употреба на дезинфектанти, които допълнително влошават бариерната функция на кожата. Вследствие на това и на дългогодишната си експертиза в грижата за увредената кожа със серията Cicabio, BIODERMA разработи нова облекчаваща и възстановяваща грижа, специално за увредените ръце.

Ръцете имат тънка кожа с малко мастни жлези, особено отгоре. Това е и частта от тялото, която мием най-често, което допринася за нейната деликатност. При увредени ръце, кожата понякога се напуква и раздразва. Дискомфортът е много по-сериозен от това да имаме суха, груба, стегната кожа. Някои ежедневни дейности се затрудняват”.

Мишел Саяг, алерголог, Mедицински стратегически директор за BIODERMA

Cicabio Mains, балсам с ефект “втора кожа” с дишаща текстура

Новият балсам Cicabio Mains за увредени ръце е с незабавно и дълготрайно действие. Веднага след нанасяне предпазва и облекчава; в дългосрочен план укрепва кожната бариера и подпомага естествения процес на заздравяване на кожата. Приоритетното използване на биомиметични съставки с перфектен афинитет към кожата гарантира много добра толерантност.

Незабавно облекчващо действие благодарение на Antalgicine™, ексклузивната технология на BIODERMA

Antalgicine™ е ексклузивна биомиметична технология, разработена от BIODERMA. Вдъхновена от действието на киоторфина, технологията въздейства върху възприемането на болката. Незабавно облекчава чувството на дискомфорт, което увредената кожа създава.

Дълготрайно възстановяващо действие

Два допълващи се реструктуриращи агенти (Lipo-Koline и Lipo-AA) стимулират възстановяването на кожата на различни нива: те укрепват бариерната функция и помагат на увредената кожа да възстанови напукванията и фисурите.

Клинично доказана ефикасност

91% от потребителите твърдят, че Cicabio Mains мигновено облекчава кожата¹

93% казват, че продуктът изолира от външни агресори²

-72% напуквания след 28 дни²

1 Потребителски тест с 33 субекта с увредени и раздразнени ръце (професионален и домакински контекст) в продължение на 21 дни, Мавриций, 2020

2 SRRC Оценка (Лющене, Грапавост, Зачервяване, Нацепвания/фисури), направена от дерматолог – Клинично проучване с 31 субекта, засегнати от домакински дерматит, за 28 дни, Полша, 2020

Комфортът на текстурата тип „втора кожа“

Както при всички хронични кожни проблеми, придържането към предписания ритуал е ключов елемент в грижата за увредените ръце. BIODERMA взема предвид навиците и ограниченията на пациентите, за да разработи подходящото решение, адаптирано към начина на живот.

Cicabio Mains съчетава екобиологична формула с висока толерантност с иновативна текстура, вдъхновена от хидролипидния слой на кожата. Тя образува полу-пропусклива биомиметична бариера, която е едновременно изолираща и дишаща. Образува 3D мрежа, съставена от липидни микрокапчици и хиалуронова киселина. Богатата и обгръщаща текстура на балсама Cicabio Mains прониква бързо, без лепкав или мазен ефект върху кожата. Текстурата с ефект на втора кожа оставя водоустойчив защитен филм и осигурява незабавен и дълготраен комфорт за ръцете.

Cicabio Mains е идеалната грижа за кожата на ръцете, която облекчава, защитава и възстановява увредената кожа с напуквания и фисури. Формулата му с висока толерантност е подходяща за възрастни и деца над 3 години, както за домашна, така и за професионална употреба. Cicabio Mains се нанася върху чисти и сухи ръце толкова често, колкото е необходимо. Достатъчно, за да го превърнете в продукт от първа необходимост.

Сподели:

Свързани статии

  • Няма свързани статии...