Доброволци от L’Oréal зарадваха децата от домa в Долна баня

1176
ГОДИНА: / БРОЙ:

Служителите на L’Oréal организираха истински празник за децата, лишени от родителска грижа, в дом „Констанца Ляпчева“ в Долна баня. Доброволците на компанията посветиха ежегодния си ден на доброволен труд на малчуганите и участваха в редица активности с цел да ги зарадват.

С помощта на децата служителите подобриха условията в градината и двора на дома, боядисаха пейките и беседката в двора, декорираха дома празнично и приготвиха вкусен обяд. Доброволците на L’Oréal изненадаха децата и с разнообразни подаръци, сред които аксесоари за спортни игри, персонализирани чаши, козметични продукти, дрехи и обувки.

По време на доброволческия ден се състояха и два интересни уъркшопа – „Ритуали за красота“ и „Успешни истории“. Експертите на компанията дискутираха с децата важни теми, засягащи самочувствието и успеха, и споделиха лични вдъхновяващи истории, с които ги мотивираха да не спират да следват мечтите си.

„Много благодаря на служителите на L’Oréal, че решиха да споделят този ден с децата. Отзивчивостта, позитивизмът и вниманието, с които подходиха към нашите възпитаници, всички изненади, които им бяха подготвили, и ценните им съвети направиха деня неповторим празник за децата“, коментира Милена Мачканова, директор на дом „Констанца Ляпчева“.

Събитието е част от ежегодната доброволческа кампания на L’Oréal – Citizen Day, която се провежда за 7-ма поредна година. Проектът цели да заяви ангажираността и солидарността на компанията към обществено значими каузи, като всяка година служителите се включват и подпомагат лично избраните инициативи. Миналата година над 25 000 служители от 62 страни взеха участие в благотворителните дейности, а тази година се очаква броят на служителите да е много по-голям.

„За седма поредна година всеки служител на L’Oréal ще има възможност да допринесе за каузата на компанията. Заедно можем да повлияем положително на света около нас. Проектът мотивира служителите ни и е полезен за общностите“, сподели Жан-Пол Агон, председател и изпълнителен директор на L’Oreal и инициатор на проекта.

Досега служителите на компанията в България са участвали в различни доброволчески дейности, сред които реконструкция на софийски училища, реновиране на паркове, подобряване на градската среда и др.

Сподели:

Свързани статии

  • Няма свързани статии...