МБАЛ ВИТА стартира Фотоконкурса ВИТА “Слънчево бебе 2022”

512
ГОДИНА: / БРОЙ:

Време е за традиционният любителски фотоконкурс за снимки на деца, родени в Болница ВИТА, наречен ВИТА „Слънчево бебе“.

В него могат да участват всички мами и татковци с фотоси на своите деца, родени във ВИТА.

Екипът на болницата ще избере най-усмихнатите и слънчеви деца между всички кандидати. Със снимките ще бъдат изработени два специални календара за 2022 г. Единият – с дванадесет снимки на бебета на възраст до 1 година, а другият – с дванадесет фотографии на деца от 1 до 5 години. Фотосите за участие трябва да бъдат изпратени на e-mail: bebe@vita.bg най-късно до 21.11.2021 г. Всяко от избраните деца ще получи голям плик с награди, по 4 броя от календара, а големите победители – Бебе на ВИТА 2022 и Дете на ВИТА 2022, избрани за кориците на двата календара, ще получат и бонус – Златна карта, осигуряваща 10% отстъпка при прегледи в ДКЦ ВИТА за срок от една година. Изискванията за участие са следните:

  • Снимките трябва да бъдат авторски – направени от Вас самите или от Ваш близък, но не и на специална сесия при професионален фотограф.
  • Нужно е да попълните и да ни изпратите сканирана следната декларация (свалете от тук).
  • Снимките трябва да бъдат с резолюция 300 dpi и размер между 3 и 4 MB.
  • Задължително е в имейла да напишете имената на детето, рождената му дата, както и своите имена и телефон за връзка с вас.

Ако имате въпроси, може да ни пишете във Фейсбук страницата на Вита или да се обадите на тел: 02/960 49 84 или 0882058 407 (Нели Лозанова – PR и реклама).

Сподели:

Свързани статии

  • Няма свързани статии...