Очаквайте „Дни на бариатричната хирургия – 2021“ в МБАЛ ВИТА

474
ГОДИНА: / БРОЙ:

На 1 и 2 ноември 2021 година в МБАЛ Вита, ще се проведат „Дни на бариатричната хирургия ВИТА 2021“.

Почетен гост и лектор ще бъдепроф. д-р Пламен Стайков– едно от големите имена в европейската метаболитна и бариатрична хирургия. Той е Медицински директор на Болница Krankenhaus Sachsenhausen – Франкфурт Германия и Изпълнителен директор на Медицинската мрежа Франкфурт Рейн-Майн,  както и директор на Учебния център IBC Oxford за Германия. Защитава  Бариатрична аспирантура в Оксфорд, Англия, и е хоноруван професор в Националния медицински университет в Харков, Украйна. Проф. д-р Стайков ще води лекции и демонстрационни операции в рамките на Дните на бариатричната хирургия – ВИТА 2021.

В МБАЛ Вита за два дни ще се съберат виртуално водещите специалисти от Центъра по метаболитна и бариатрична хирургия на Болница ВИТА с всички, които са ангажирани с този сериозен медицински проблем.

Събитието ще има теоретична част, където онлайн ще бъдат излъчвани лекциите на водещите специалисти от чужбина и от МБАЛ ВИТА и демонстрационна част, в която проф. д-р Пламен Стайков и екипът от хирурзи на Вита ще оперират, за да покажат нагледно новостите и откритията в областта на хирургичното лечение на болестното затлъстяване. С онлайнлекции ще участват  хирурзи, ендокринолози, психолози и диетолози от болницата, които ще въведат останалите участници в голямата тема на хирургичното лечение на затлъстяването.

Ще бъдат демонстрирани пред специалистите най-новите достижения на този тип лечение на болестното затлъстяване и диабета.

За демонстрационните операции се набират пациенти, които не само ще имат честта и късмета да бъдат оперирани от водещи специалисти в Европа, но и ще заплатят с голяма отстъпка стойността на операцията, която ще подобри максимално здравето и качеството им на живот.

Бройката е силно ограничена и затова регистрации след попълване на лимита ще получават отговор, че са невалидни. За справки и записвания на кандидати за операции: Моля да попълните регистрационната форма в сайта ни ТУК ; да се обадите на тел. 0882/058 407 (Лозанова) или да ни пишете на имейл info@vita.bg най-късно до 18 октомври. Очакваме Ви!

Сподели:

Свързани статии

  • Няма свързани статии...