Прескочи към главното съдържание на страницата

Новини


Първи ВИТА бариатричен симпозиум ще събере елита на професионалистите в бариатричната и метаболитна хирургия

Текст A

На 25 и 26 октомври 2019 г. МБАЛ ВИТА, съвместно с Болница Krankenhaus Sachsenhausen – Германия, организира Първия ВИТА бариатричен симпозиум.

Почетен гост и лектор ще бъде проф. д-р Пламен Стайков – едно от големите имена в европейската метаболитна и бариатрична хирургия. Той е Медицински директор на Болница Заксенхаузен и Изпълнителен директор на Медицинската мрежа Франкфурт Рейн-Майн, ръководи учебния център IBC Oxford за Германия и е хоноруван професор в Националния медицински университет в Харков, Украйна.

Той ще води лекции и демонстративни операции в рамките на Първия ВИТА бариатричен симпозиум, където за два дни ще се съберат всички специалисти по темата.

С лекции ще участват изтъкнати хабилитирани ендокринолози от България, както и водещи имена в българската метаболитна хирургия, диетология и психология.

Ще бъдат демонстрирани най-новите достижения на метаболитната и бариатрична хирургия в света, като екипът на Центъра за метаболитна и бариатрична хирургия към Болница ВИТА ще вземе активно участие в симпозиума с лекции и операции на живо.

За справки и записвания:

Всички лекари и специалисти, които желаят да участват в симпозиума, е нужно да се регистрират и да заплатят до 21 октомври сумата от 300 лева по сметката на болницата:

МБАЛ ВИТА ЕООД

IBAN BG65TTBB94001527098055

Експресбанк АД

 


Коментари 0
За да коментирате трябва да сте влезли в профила си. Вход от тук.


Все още няма коментари.