Ревматолози ще консултират безплатно пациенти и през месец март

497
ГОДИНА: / БРОЙ:

Предвид въведените ограничения за планов прием в лечебните заведения, кампанията за безплатни онлайн консултации с ревматолог продължава и през месец март. Безплатните онлайн консултации са насочени към пациенти от Източна България с вече поставена диагноза – ревматоиден артрит, псориатичен артрит или болест на Бехтерев. От началото на годината десетки пациенти се възползваха от възможността да зададат въпросите си на специалист ревматолог, без да се налага да посещават лечебно заведение, благодарение на инициативата. През месец март пациентите изпитващи затруднения за онлайн комуникация, ще имат възможност да се консултират и по телефона, след предварително записване на час на посочените контакти на пациентската фондация, организатор на кампанията. Пациенти ще могат да представят на специалист ревматолог състоянието си, да зададат въпроси относно оплакванията си и да получат насоки, без да излизат от своя дом.

Пациентите с хронични заболявания са в най-рисковата група при заразяване с коронавирус и това налага редица допълнителни ограничения за тях, едно от които е посещение на лечебни заведения. Консултациите се предвижда да се извършват онлайн или по телефона, като за целта пациентите ще са подготвили актуална медицинска документация, лабораторни изследвания и актуален терапевтичен план. 

Консултациите стават само след предварително записване на час, а специалистите ревматолози са от болниците във Варна, Бургас и Русе.

Можете да направите запитване или записвания на info@medconsult.bgи на телефон 0878 151122.

Сподели:

Свързани статии

  • Няма свързани статии...