Започва традиционният фотоконкурс ВИТА “Слънчево бебе 2023”

230
ГОДИНА: / БРОЙ:

Най-старият любителски фотоконкурс за снимки на бебета и деца, наречен ВИТА „Слънчево бебе“, традиционно стартира в края на годината.

В него могат да вземат участие всички мами и татковци с фотоси на своите деца, родени във ВИТА.

От всички изпратени снимки, екипът на болницата ще подбере най-усмихнатите и слънчеви деца на ВИТА. С класираните фотоси ще бъдат изработени два луксозни календара за 2023 г. Единият с дванадесет снимки на бебета на възраст до 1 година, а другият с дванадесет фотографии на деца от 1 до 5 години.

Фотосите за участие трябва да бъдат изпратени на e-mail: bebe@vita.bg,най-късно до 7.11.2022 г. Всяко от избраните деца ще получи голям плик с награди, по 5 броя от календара, а големите победители – Бебе на ВИТА 2023 и Дете на ВИТА 2023, избрани за кориците на двата календара, ще получат и бонус – златна карта, осигуряваща 10% отстъпка при прегледи в ДКЦ ВИТА за срок от една година.

Изискванията за участие са следните:

  • Снимките трябва да бъдат авторски – направени от вас самите или от ваш близък, но не и на специална сесия при професионален фотограф.
  • Нужно е да попълните и да ни изпратите сканирана следната декларация (свалете от тук).
  • Снимките трябва да бъдат с резолюция 300 dpi и размер между 3 и 4 MB.
  • Задължително е в имейла да напишете имената на детето, рождената му дата, както и своите имена и телефон за връзка с вас.

Ако имате въпроси, може да ни пишете във Фейсбук страницата на Вита или да се обадите на тел: 02/960 49 84 или 0882058 407 (Нели Лозанова – PR и реклама).

Сподели:

Свързани статии

  • Няма свързани статии...